AS OY OULUN SAUNAMETSÄ

havainne2

havainne1

havainne

Tarmo-Rakenne Oy rakentaa uudelle Kiulukankaan asuinalueelle 1-ja 2-kerroksisista rivi-ja paritaloista koostuvan taloyhtiön, Oulun Saunametsän.

Lähialueen loistavat ulkoilualueet antavat monipuoliset mahdollisuudet liikkumiseen ja harrastamiseen. Lisäksi palvelut ovat lähellä: mm. Myllyojan koulu, kirjasto ja kauppa ovat vain 1,5 km päässä. Aivan taloyhtiön vieressä on myös uusi päiväkoti. Liikenneyhteydet ovat hyvät – n. 6 km matka Oulun keskustaan taittuu nopeasti joko bussilla, omalla autolla tai vaikka pyöräillen.

Kohde on arkkitehtitoimisto Vauhtiviiva Oy:n suunnittelema. Tilavat ja valoisat huoneistot lämpiävät kaukolämmöllä, vesikiertoisella lattialämmityksellä.

2-kerroksisset:  olohuone ja keittiö ovat yhtenäistä avaraa tilaa, josta on käynti suurelle katetulle terassille. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta sekä kodinhoito- ja saunatilat. Päämakuuhuoneesta on käynti parvekkeelle. Sisäänkäynnin yhteydessä on tilava ulkovarasto, joten säilytystilaa on runsaasti. Asunnon hintaan sisältyy autokatospaikka heti huoneiston edessä.

1-kerroksiset: Olohuone ja keittiö ovat yhtenäistä avaraa tilaa, josta on käynti suurelle katetulle terassille. Sisäänkäynnin yhteydessä on tilava ulkovarasto, joten säilytystilaa on runsaasti.
Asunnon hintaan sisältyy autokatospaikka.

Voit vaikuttaa tulevan kotisi pintamateriaaleihin, kalusteisiin tai jopa pohjaratkaisuun, melkein kaikki muutokset ovat mahdollisia!

Kohteen 1-kerroksiset asunnot on valmistuvat  kesällä 2017 ja 2-kerroksiset talvella 2017/2018

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva koti!